Děkuji, že se chcete přidat k dalším domácím pekařům

Držím vám místo v online kurzu po dobu splatnosti vaší faktury.

NEZAPOMEŇTE

Zkontrolujte svou emailovou adresu
Po úhradě kurzovného a přihlaste se do členské sekce
Kdy vyprší mé členství?
Nebojte, NIKDY, přístupy máte doživotní.

čtyři věci, které doporučuji předtím, než začnete péct

1

Uhraďte svou fakturu včas

Čím dříve fakturu uhradíte, tím dříve se vám otevře přístup do online kurzu.

Nakupte si potřebné vybavení

A to v případě, pokud jste si neobjednali VIP členství i s pekařskými pomůckami.

2

Zkontrulujte si svou emailovu schránku

Mrkněte i do spamu nebo hromadné / promo pošty. Přístupové údaje se rády v těchto složkách toulají.

A co pak?

prostě pečte

Začněte podle návodů péct, užívejte si to, čuchejte tu vůni, ochutnávejte a radujte se z domácího chleba.

3

Prozkoumejte členskou sekci

Projděte si obsah kurzu předtím, než budete chtít začít, zejména Lekci 1 a 2.

Prečtěte si voňavý článek o chlebu

Na článek s názvem " Chleba ala Šumava vs celozrnný kváskový chléb. Jaký je v tom rozdíl?" Mrknete TADY.