Děkuji, že se chcete přidat k dalším domácím pekařům
Držím vám místo v online kurzu po dobu splatnosti vaší faktury.
NEZAPOMEŇTE
čtyři věci, které doporučuji předtím, než začnete péct
1
Uhraďte svou fakturu včas
Čím dříve fakturu uhradíte, tím dříve se vám otevře přístup do online kurzu.
Nakupte si potřebné vybavení
A to v případě, pokud jste si neobjednali VIP členství i s pekařskými pomůckami.
2
Zkontrulujte si svou emailovu schránku
Mrkněte i do spamu nebo hromadné / promo pošty. Přístupové údaje se rády v těchto složkách toulají.
A co pak?
prostě pečte
Začněte podle návodů péct, užívejte si to, čuchejte tu vůni, ochutnávejte a radujte se z domácího chleba.
3
Prozkoumejte členskou sekci
Projděte si obsah kurzu předtím, než budete chtít začít, zejména Lekci 1 a 2.
Prečtěte si voňavý článek o chlebu
Na článek s názvem " Chleba ala Šumava vs celozrnný kváskový chléb. Jaký je v tom rozdíl?" Mrknete TADY.